1993: start Bouwmeester Beheer en Onderhoud

Willem Bouwmeester startte op 1 oktober een éénmanszaak onder de naam Bouwmeester Beheer en Onderhoud. Het bedrijf was gevestigd op de zolder van zijn toenmalige woonhuis te Vaassen. De bedrijfsomschrijving luidde: klachten- en storingsafhandeling t.b.v. roerende en onroerende goederen. Dit betrof werkzaamheden aan alle mogelijke zaken en installaties. Concreet betekende dit veel onderweg zijn met een auto vol met gereedschap en materialen.

2003: oprichting Bouwmeester Beheer en Onderhoud v.o.f.

Henriette, de vrouw van Willem, nam haar intrede in het bedrijf. Zij verzorgde vanaf dat moment de administratie van het groeiende bedrijf. De bedrijfsomschrijving luidde niet langer alleen het afhandelen van klachten en storingen. Inmiddels ging het om beheer van 30 complexen, de term bedrijfsdienstverlening was meer op zijn plaats.

2007: oprichting Bouwmeester Vastgoed Beheer B.V.

Bouwmeester Vastgoed Beheer Vaassen B.V. ziet op 1 november het levenslicht. Het bedrijf bestaat niet langer alleen uit Willem en Henriëtte Bouwmeester, maar ook uit beide zoons: Stefan en Vincent Bouwmeester. Beiden met een bouwkundige opleiding op zak en werkervaring in de bouw als achtergrond. De zolderkamer is daardoor te klein geworden, het bedrijf vestigt zich op industrieterrein Eekterveld aan de Talhoutweg 9 te Vaassen.

2012: verhuizing naar Schorsweg te Vaassen

Het familiebedrijf is ruim vier jaar later weer groter gegroeid, waardoor de ruimte aan de Talhoutweg te klein wordt. Er moet gezocht worden naar een nieuwe locatie. Dit wordt de huidige locatie aan de Schorsweg 13a te Vaassen. Ook liggend op industrieterrein. Na de verbouwingswerkzaamheden wordt het kantoor begin 2012 betrokken.

Heden

We zijn dus al bijna 25 jaar bezig met het bouwkundig/technisch beheer van vastgoed. De werkzaamheden zijn allang niet meer eenvoudig van aard en het aantal te beheren complexen is ook fors gegroeid, maar de heren hebben nog altijd de gereedschapskoffer in de auto. En de handen worden daar waar nodig nog steeds uit de mouwen gestoken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *